Condiții de uz

Termeni și condiții de uz

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.caraibedreamstravel.ro

Accesand sau utilizand website-ul www.caraibedreamstravel.ro, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Acest website este detinut si administrat de CARAIBE DREAMS TRAVEL

Agentia de turism Caraibe Dreams Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Aceasta este varianta beta a unei noi versiuni a site-ului nostru www.caraibedreamstravel.ro. Depunem toate eforturile pentru a va asigura de acuratetea informatiilor publicate in permanenta, insa avand in vedere ca perioada de testare a acestei versiuni nu este inca incheiata, este posibil sa apara anumite neconcordante cu realitatea. Daca observati astfel de situatii, va rugam sa ni le semnalati.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe www.caraibedreamstravel.ro sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Obligatiile utilizatorului www.caraibedreamstravel.ro

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

– responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.
– aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
– garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
– neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
– interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site.
– utilizatorul www.caraibedreamstravel.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului
– utilizatorul www.caraibedreamstravel.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
– utilizatorul www.caraibedreamstravel.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Caraibe Dreams Travel la adresa info@caraibedreamstravel.ro

Conditii generale de rezervare si achizitionare servicii pe www.caraibedreamstravel.ro:

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Caraibe Dreams Travel si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Caraibe Dreams Travel nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site si informatiile primite direct de la reprezentantii Caraibe Dreams Travel (referentii de vanzare). In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite de la reprezentantii Caraibe Dreams Travel (referentii de vanzare).

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

In momentul navigarii dvs. pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Acestea se calculeaza facandu-se referinta la pretul standard. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si sa luati legatura cu Caraibe Dreams Travel pentru detalii complete.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Caraibe Dreams Travel nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport/ terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

Anulari/ Modificari:

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs de a informa in scris sau telefonic Caraibe Dreams Travel despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula/ modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Caraibe Dreams Travel sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Caraibe Dreams Travel sau Furnizorul nu pot anula/ modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Caraibe Dreams Travel isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

Plata:

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Caraibe Dreams Travel.

Plata online cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online PayPal sau Redsys TPV.

Caraibe Dreams Travel nu are acces si nu pastreaza datele cardului dumneavoastra, plata cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online PayPal sau Redsys TPV.

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.

Caraibe Dreams Travel sau Furnizorul nu-si asuma nicio obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Drepturi de proprietate intelectuala:

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.caraibedreamstravel.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea Caraibe Dreams Travel sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Noua lege a Uniunii Europene referitoare la protecția datelor cu caracter personal, GDPR (“General Data Protection Regulation”) a intrat în vigoare în 25 mai 2016, și a devenit aplicabilă în toate țările membre ale Uniunii Europene la data de 25 mai 2018. Această lege reprezintă cea mai mare schimbare în domeniul protecției datelor cu caracter personal din ultimii 20 de ani și are obiective care trec mult peste simpla protecție a spațiului privat.

Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă pentru noi, prin urmare, acordăm o atenție deosebită protejării vieții private a tuturor celor care ne-au pus la dispoziție datele lor prin transmiterea datelor prin intermediul formularului de contact aflat pe www.caraibedreamstravel.ro, prin participarea la evenimente/campanii organizate de noi, a persoanelor care ne transmit date cu caracter personal în vederea procesării unei solicitări,  a celor ale căror date ne-au fost furnizate prin intermediul contractelor, precum și a celor ale căror date cu caracter personal ne-au fost furnizate de o terță parte, sau la care am avut acces dintr-o altă sursă, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (denumit în continuare “GDPR”).

Vă rugăm să acordați o atenție deosebită lecturării următoarei Politici (denumită în continuare “PPD”) pentru a înțelege modul în care vor fi tratate informațiile dumneavoastră (“date personale”).

PPD explică practicile CARAIBE DREAMS TRAVEL S.R.L. (în continuare denumită “CARAIBE DREAMS TRAVEL”), referitoare la aplicarea prevederilor GDPR, precum și drepturile de care beneficiați cu privire la modul în care informațiile dumneavoastră sunt prelucrate de către CARAIBE DREAMS TRAVEL.

Prelucrarea datelor cu caracter personal efectuată de CARAIBE DREAMS TRAVEL se va realiza întotdeauna în conformitate cu prevederile GDPR, precum și cu reglementările privind protecția datelor cu caracter personal, specifice fiecărei țări în care CARAIBE DREAMS TRAVEL operează.

Prin PPD, CARAIBE DREAMS TRAVEL dorește să informeze persoanele vizate cu privire la natura datelor cu caracter personal pe care le colectăm și le procesăm, precum și cu privire la scopurile prelucrării. În plus, persoanele vizate sunt informate prin intermediul PPD și cu privire la drepturile de care beneficiază.

Cine suntem?

Suntem CARAIBE DREAMS TRAVEL S.R.L., o societate cu sediul social în București, Pța Charles de Gaulle nr 15, CDG Plaza et 13, sector 1, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/5529/1997 și cod unic de înregistrare RO 9617078, inregistrata in Registrul Intermendiarilor de Asigurari cu nr. RAJ-126856

Ce sunt datele cu caracter personal?

“Date personale” înseamnă orice informație sau informații care vă pot identifica direct (de exemplu, numele dumneavoastră) sau indirect (de exemplu, prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un număr de identificare unic). Aceasta înseamnă că datele personale includ lucruri precum adresa de e-mail, domiciliul, telefonul mobil, numele de utilizator, fotografiile de profil, preferințele personale și obiceiurile de cumpărături, conținutul generat de utilizatori, informațiile financiare și informațiile privind situația financiară. Acesta ar putea include și identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a computerului dumneavoastră sau adresa MAC a dispozitivului dumneavoastră mobil, precum și modulele cookie.

Ce înseamnă prelucrarea datelor cu caracter personal?

“Prelucrarea” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

Care sunt datele dvs. cu caracter personal pe care le prelucrăm?

Datele dvs. cu caracter personal care vor fi prelucrate sunt următoarele: nume și prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, adresă de domiciliu/corespondență, ocupație și în unele cazuri datele înscrise în Cartea de Identitate.

In cazul produselor de asigurari comercializate de catre Caraibe Dreams Travel in calitate de asistent in brokeraj, inregistrat in Registrul Intermediarilor in Asigurari si/sau Reasigurari sub numarul RAJ-126856, al companiei de brokeraj Fabrica de Asigurari SRL inregistrat in Registrul Asiguratorilor si Brokerilor de Asigurare cu nr.RBK-756, cu sediul in Bucuresti, Sector 2, strada Doamna Ghica nr.32B, bl.T3, et.9, ap.907, avand urmatoarele date de contact: e-mail: office@fabricadeasigurari.ronumita in continuare Fabrica de Asigurari, pe langa datele aratate mai sus, vor fi prelucrate si alte categorii de date cu caracter personal, inclusiv, daca este cazul, date cu caracter special, necesare pentru a fi transmise Asiguratorilor pentru obtinerea de oferte de asigurare si incheierea de contracte de asigurare, precum:

Date personale de identificare,  necesare pentru incheierea in mod valabil a majoritatii produselor de asigurare si derularea raportului contractual.

Date cu caracter personal privind familia, stilul de viata si circumstantele sociale , colectate in cazul produselor de asigurare de sanatate, accidente si calatorii.

Date cu caracter personal privind educatia si experienta profesionala , colectate, in principal, in cazul asigurarilor de raspundere civila profesionala si in cazul altor produse de asigurare.

Date cu caracter personal privind activitatile de afaceri desfasurate de o persoana fizica ,  colectate in cazul asigurarilor de raspundere civila profesionala si in cazul altor produse de asigurare.

Date cu caracter personal privind,  colectate in cazul produselor de asigurare de sănătate,  călătorii și accidente.

Date privind bunurile detinute, necesare in cazul asigurarilor RCA, Casco si bunuri.

Detalii personale financiare, necesare pentru analizarea nevoii de asigurare si identificarea produsului de asigurare optim, prin raportare la capacitatile financiare.

Informații cu privire la locatia, imaginea si inregistrarile audio-video ale persoanelor fizice (inregistrarile audio ale convorbirilor telefonice din Call-Center, adresa IP captata la utilizarea website-urilor si aplicațiilor ), necesare in vederea asigurarii imbunatatirii serviciilor oferite, solutionarii reclamatiilor si a oricaror solicitari venite din partea dvs precum si in vederea asigurarii functionalitatilor tehnice ale platformelor online utilizate de Caraibe Dreams Travel si Fabrica de Asigurari.

Operator de date cu caracter personal

Operatorul de date cu caracter personal (denumit în continuare “operatorul”) este Caraibe Dreams Travel.

Principii privind prelucrarea datelor

Caraibe Dreams Travel se obligă să respecte principiile de protecție a datelor cu caracter personal (denumite în continuare „Principiile”) prevăzute de GDPR, pentru a se asigura că toate datele sunt:

 1. Prelucrate în mod corect, legal și transparent;
 2. Colectate în scopuri specificate, explicite și legitime;
 3. Adecvate, relevante și limitate în raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate;
 4. Corecte și actualizate;
 5. Păstrate într-o formă care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decât este necesar în raport de scopul prelucrării;
 6. Procesate în conformitate cu drepturile persoanei vizate, într-un mod care să asigure o securitate adecvată a prelucrării, astfel încât datele să fie integre, confidențiale și disponibile.

Temeiul și  scopurile prelucrării datelor cu caracter personal

 1. În scopul încheierii și executării contractelor – Conform art. 6 alin. 1 lit. b) din GDPR, pot fi prelucrate date personale în scopul încheierii sau executării contractului. Pentru a putea să vă oferim produsele și serviciile noastre, este nevoie să prelucrăm date cu caracter personal care vă aparțin.
 2. În scopul îndeplinirii unor obligații legale – Conform art. 6 alin. 1 lit. c) din GDPR, pot fi prelucrate date personale în scopul îndeplinirii unor obligații legale. Solicităm o serie de date personale, inclusiv, în anumite situații, codul numeric personal, în scopul de a ne îndeplini obligațiile impuse de către autoritățile fiscale în legătură cu facturarea și raportările către autoritățile fiscale.
 3. În scop de marketing – Conform art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR, pot fi prelucrate date personale dacă persoana vizată și-a dat consimțământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice. Astfel, în anumite situații, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate cu scopul de a vă transmite mesaje de marketing, oferte, știri, viitoare campanii, invitații la diverse evenimente.
 1. In cazul produselor de asigurari comercializate de catre Caraibe Dreams Travel in calitate de asistent in brokeraj FABRICA de ASIGURARI, prelucrarea se va face in temeiul art. 6 alin. 1 lit. b) din GDPR scopul efectuarii de demersuri in numele dvs in vederea incheierii contractelor de asigurare si al incheierii acestor contracte. In unele cazuri, precum cel al datelor cu caracter special necesare incheierii contractelor de asigurare, temeiul legal va fi art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR, si anume consimtamantul dvs. De asemenea, in cazul acestor produse, datele sunt prelucrate, in temeiul art. 6 alin. 1 lit. b) din GDPR, si in scopul executarii contractului de asistenta in brokeraj incheiat de catre Caraibe Dreams Travel cu compania de brokeraj Fabrica de Asigurari si a mandatelor de brokeraj primite de la dvs de catre Fabrica de Asigurari, prin intermediul Caraibe Dreams Travel. In secundar, datele aratate mai sus sunt prelucrate, in temeiul art. 6 alin. 1 lit. c) si lit.f) din GDPR in scopul indeplinirii obligatiilor legale sau in scopul intereselor legitime ale Caraibe Dreams Travel si Fabrica de Asigurari sau ale unei parti terte (precum raportari catre Autoritatea de Supraveghere Financiara sau executarea contractelor de brokeraj in asigurari incheiate de Fabrica de Asigurari cu asiguratorii), in temeiul art.6, alin.1, lit.b), c) si f) din Regulament.
 2. In scopurile aratate mai sus, Caraibe Dreams Travel va transmite catre Fabrica de Asigurari datele cu caracter personal colectate asiguratorilor emitenti ai ofertelor de asigurare si politei de asigurare incheiate si va putea transmite aceste date altor categorii de destinatari, precum autoritati de supraveghere sau furnizori de servicii (cu titlu de exemplu: IT, arhivare, avocatura, trimiteri postale) necesare desfasurarii obiectului sau de activitate.
 3. In cazurile aratate mai sus la pct.4, Caraibe Dreams Travel se va asigura de existenta temeiului legal al prelucrarii datelor dvs cu caracter personal, prin luarea mandatului in brokeraj pentru Fabrica de Asigurari sau a consimtamantului dvs, dupa caz.
 4. Avand in vedere obligatia Fabrica de Asigurari, prevazuta de art.14 din GDPR, de a furniza persoanei vizate informaţii în cazul în care datele cu caracter personal nu au fost obţinute de la persoana vizată, va aducem la cunostinta, in numele Fabrica de Asigurari urmatoarele:
 • Fabrica de Asigurari prelucreaza date cu caracter personal referitoare la dvs in temeiul art.6, alin.1, lit.b), c) si f) din Regulamentul 679/2016, in scopul executarii mandatului de brokeraj in vederea incheierii contractului de asigurare, in scopul indeplinirii obligatiilor sale legale si in scopul intereselor legitime ale Fabrica de Asigurari sau ale asiguratorilor (precum executarea contractelor de brokeraj in asigurari incheiate cu asiguratorii si executarea contractului de asigurare).
 • Prelucrarea, inclusiv prin stocare, a datelor se va face pe durata de valabilitate a politei precum si pe o perioada de 5 ani de la incetarea efectelor acesteia.
 • Fabrica de Asigurari va transmite datele cu caracter personal colectate asiguratorilor emitenti ai ofertelor de asigurare si politei de asigurare incheiate si va putea transmite aceste date altor categorii de destinatari, precum autoritati de supraveghere sau furnizori de servicii (cu titlu de exemplu: asistenta in brokeraj, IT, arhivare, avocatura, trimiteri postale) necesare desfasurarii obiectului sau de activitate.
 • In calitate de persoana vizata, aveti, prin oricare din modalitatile de contact al Fabrica de Asigurari aratate mai sus, dreptul de a solicita Fabrica de Asigurare accesul la datele cu caracter personal referitoare la dvs prelucrate de catre Fabrica de Asigurare, rectificarea, stergerea sau restrictionarea prelucrarii acestor date, dreptul de a va opune prelucrarii acestor date, dreptul  la portabilitatea acestor date precum si dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere competente.

Procesarea formularului de contact

Caraibe Dreams Travel va folosi informațiile pe care le furnizați în secțiunea corespunzătoare de contact, existentă pe site, exclusiv cu scopul de a procesa solicitarea dumneavoastră.

Prin furnizarea oricăror date cu caracter personal prin intermediul www.caraibedreamstravel.ro, înțelegeți și sunteți de acord că datele dumneavoastră vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile PPD a Caraibe Dreams Travel.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că pentru a putea procesa solicitările dumneavoastră transmise în secțiunea de contact a site-ului, este posibil ca, în anumite circumstanțe, să avem obligația de a divulga datele dumneavoastră partenerilor cu care Caraibe Dreams Travel colaborează și/ sau altor terți furnizori de servicii ai Caraibe Dreams Travel.

Cu toate acestea, Caraibe Dreams Travel a adoptat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura securitatea transferului de date, precum și prelucrarea în conformitate cu cerințele GDPR a datelor dumneavoastră de către entitățile menționate anterior.

Caraibe Dreams Travel se obligă să nu prelucreze datele cu caracter personal furnizate în alt scop decât acela pentru care au fost transmise, cu excepția situațiilor în care există consimțământul dumneavoastră expres pentru a le utiliza și în alte scopuri.

De asemenea, este posibil ca Caraibe Dreams Travel să aibă acces și la alte date cu caracter personal prin stabilirea de către dvs. a unei legături cu Caraibe Dreams Travel, prin prelucrarea datelor comunicate în urma conversațiilor telefonice, conversații e-mail, prezentarea la sediul nostru în vederea obținerii de informații, etc.

Prin contactareaCaraibe Dreams Travel în oricare mod stipulat mai sus sau oricare altă metodă care presupune o comunicare mijlocită sau nemijlocită între dvs. și Caraibe Dreams Travel, înțelegeți și sunteți de acord că datele dumneavoastră vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile PPD a Caraibe Dreams Travel.

RECRUTARE

Dacă aplicați pentru o poziție în cadrul Caraibe Dreams Travel, documentul de tip Curriculum Vitae care vă aparține sau alte informații pe care ni le furnizați vor fi utilizate exclusiv pentru procesarea cererii dvs. și pentru gestionarea procesului de recrutare. Ca urmare a transmiterii în mod voluntar a documentului Curriculum Vitae către Caraibe Dreams Travel, Caraibe Dreams Travel nu va verifica exactitatea conținutului, nu va accepta automat aplicația sau nici nu va face o ofertă de angajare.

Documentul de tip Curriculum Vitae pe care îl trimiteți va fi folosit doar pentru procesul de selecție internă a candidaților. Nu vom distribui, închiria sau vinde în mod voluntar datele dumneavoastră în afara Caraibe Dreams Travel, cu excepția cazului în care suntem obligați să vă împărtășim informațiile dvs. unor terțe părți care oferă servicii în numele nostru.

Divulgarea datelor cu caracter personal către terți

Datele cu caracter personal prelucrate de către Caraibe Dreams Travel vor putea fi divulgate și/sau transferate către terți doar în situația în care există consimțământul dumneavoastră expres pentru a proceda în acest sens, cu excepția situațiilor în care există o obligație legală/ contractuală pentru Caraibe Dreams Travel de a proceda în acest mod.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că este posibil ca în anumite circumstanțe să avem obligația de a divulga datele dumneavoastră cu caracter personal, partenerilor cu care Caraibe Dreams Travel colaborează și/sau altor terți furnizori de servicii ai Caraibe Dreams Travel.

In cazul produselor de asigurari comercializate de catre Caraibe Dreams Travel in calitate de asistent in brokeraj al companiei de brokeraj Fabrica De Asigurari, datele dvs colectate de catre Caraibe Dreams Travel vor fi divulgate Fabrica De Asigurari, in scopurile aratate mai sus, si vor fi transmise de Fabrica De Asigurari catre societatile de asigurare cu care Fabrica De Asigurari a incheiat contract de intermediere in asigurari, precum si catre terte persoane, in vederea executarii mandatului in brokeraj primit de la dvs, in scopul indeplinirii acestui mandat prin intermediul Caraibe Dreams Travel.

Fabrica De Asigurari va pune la dispozitia Caraibe Dreams Travel aplicatiile de comercializare electronica  contractate de catre Fabrica De Asigurari cu furnizori de software care indeplinesc conditiile prevazute de lege, pentru a permite prelucrarea de catre Caraibe Dreams Travel, prin intermediul acestor aplicatii, a datelor dvs, prin (cu titlu de exemplu) colectarea, inregistrarea, extragerea, consultarea si utilizarea ulterioara de catre Caraibe Dreams Travel a acestor date, in scopurile aratate mai sus.

Fabrica De Asigurari va avea urmatoarele obligatii:

 1. Va prelucra, in numele si pe seama Caraibe Dreams Travel, datele dvs prin intermediul aplicatiilor software si in scopurile aratate mai sus;
 2. Va adopta toate masurile tehnice si organizatorice adecvate in vederea asigurarii unui nivel de securitate corespunzator a datelor cu caracter personal colectate de catre Caraibe Dreams Travel;
 3. Va respecta confidentialitatea datelor cu caracter personal si se va asigura, prin clauze subsecvente de confidentialitate, ca aceasta obligatie este respectata de catre toate persoanele care sunt autorizate de Fabrica de Asigurari sa prelucreze aceste date in scopurile aratate mai sus.
 4. Va ajuta Caraibe Dreams Travel sa asigure respectarea obligatiilor legale, tinand seama de caracterul prelucrarii efectuate de catre Fabrica de Asigurari si de informatiile aflate la dispozitia sa;
 5. La alegerea Caraibe Dreams Travel, Fabrica de Asigurari va sterge sau va returna Caraibe Dreams Travel, dupa incetarea contractului de asistent in brokeraj, toate datele cu caracter personal detinute in executarea acestui contract si va elimina copiile existente, cu exceptia cazului in care legea va impune stocarea de catre Fabrica de Asigurari a acestor date;
 6. Nu va recruta, fara autorizatia scrisa, prealabila, specifica, a , alte persoane imputernicite (in acceptiunea Regulamentului GDPR) pentru efectuarea de activitati de prelucrare in numele Caraibe Dreams Travel pe care le efectueaza in temeiul contractului de asistent in brokeraj
 7. Va pune la dispozitia Caraibe Dreams Travel toate informatiile necesare pentru a demonstra respectarea obligatiilor sale legale si contractuale legate de prelucrarea datelor cu caracter personal.
 8. Va oferi consultanta Caraibe Dreams Travel, in calitatea acestuia de operator de date, prin masuri tehnice si organizatorice adecvate, in masura in care acest lucru este posibil, pentru indeplinirea obligatiilor Caraibe Dreams Travel de a raspunde cererilor persoanelor vizate de Regulament pentru exercitarea drepturilor acestora prevazute de lege;

Prelucrarea datelor de către terți, alte site-uri și sponsori

Site-ul www.caraibedreamstravel.ro  poate conține, la un moment dat, link-uri de acces către alte site-uri ale căror politici de prelucrare a datelor pot fi diferite de cele ale Caraibe Dreams Travel.

Vă rugăm să aveți în vedere și să consultați politicile privind protecția datelor cu caracter personal ale celorlalte site-uri, Caraibe Dreams Travel neasumându-și responsabilitatea cu privire la informațiile trimise sau colectate de aceste terțe părți.

Prelucrare automată de date. Cookie

Site-ul www.caraibedreamstravel.ro folosește identificatori de tip Cookie. În acest sens puteți consulta Politica noastră de Cookie, disponibilă pe site, și vă puteți exercita dreptul de a dezactiva Cookies, astfel cum este mai jos precizat.

Perioada stocării datelor

Caraibe Dreams Travel poate păstra datele prelucrate pentru diferite perioade de timp, apreciate ca fiind rezonabile, în conformitate cu scopurile indicate anterior. Păstrăm datele dumneavoastră numai pentru perioada necesară pentru atingerea scopului pentru care deținem datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastră sau pentru a ne îndeplini obligațiile impuse de lege, in special in ce priveste datele necesare incheierii contractelor de asigurare.

Pentru a ști cât timp pot fi păstrate datele dumneavoastră, folosim următoarele criterii:

 1. Atunci când achiziționați produse și servicii, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata relației noastre contractuale, precum și pentru un termen ulterior în situația în care există o obligație legală de păstrare pentru Caraibe Dreams Travel;
 2. În cazul în care participați la o ofertă promoțională, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata ofertei promoționale;
 3. În cazul în care ne contactați pentru o întrebare, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară procesării întrebărilor dvs.;
 4. În cazul în care v-ați oferit consimțământul pentru marketing, păstrăm datele dumneavoastră personale până când vă retrageți consimțământul și solicitați să le ștergem;
 5. În cazul în care modulele cookie sunt stocate pe computer, le păstrăm atâta timp cât este necesar pentru ca acestea să își atingă scopurile (de exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile de coș de cumpărături sau cookie-urile pentru ID-uri de sesiune) și pentru o perioadă definită în conformitate cu reglementările și îndrumările locale. În acest sens, menționăm că datele prelucrate prin modulele cookies folosite pentru a furniza publicitate comportamentală online, pentru a ne personaliza serviciile pentru dumneavoastră și pentru a permite distribuirea conținutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afișării site-ului), vor fi păstrate pentru o perioadă de maxim 3 ani de la colectarea acestora.

Drepturile personalor vizate

În conformitate cu GDPR, aveți o serie de drepturi cu privire la datele personale pe care Caraibe Dreams Travel le prelucrează:

 1. Dreptul de acces la datele prelucrare – Aveți dreptul de a accesa datele personale pe care le deținem. Prima furnizare de informații se va face fără a percepe niciun fel de taxă. Dacă veți mai avea nevoie de copii ale informațiilor deja furnizate, este posibil să percepem o taxă rezonabilă ținând cont de costurile administrative de furnizare a informațiilor. Solicitările vădit neîntemeiate, excesive sau repetate pot să nu primească un răspuns.
 2. Dreptul la rectificarea datelor – Aveți dreptul să cereți ca Datele dumneavoastră să fie rectificate dacă sunt inexacte sau învechite și/ sau să le completați dacă acestea sunt incomplete. Dacă aveți un cont, poate fi mai ușor să vă corectați propriile date prin intermediul funcției “Contul meu”.
 3. Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – În unele cazuri, aveți dreptul de a obține ștergerea sau distrugerea Datelor dumneavoastră. Acesta nu este un drept absolut, deoarece uneori s-ar putea să fim forțați să păstrăm Datele dumneavoastră din motive legale sau juridice.
 4. Dreptul la restricționarea prelucrării – Aveți dreptul să solicitați restricționarea procesării Datelor dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că prelucrarea Datelor dumneavoastră este limitată, astfel încât să putem păstra Datele, dar să nu le utilizăm sau să le procesăm. Acest drept se aplică în circumstanțe specifice prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor, și anume:

– exactitatea Datelor este contestată de persoana vizată (adică de dumneavoastră), pentru o perioadă care permite operatorului (adică Caraibe Dreams Travel) să verifice corectitudinea Datelor;

– prelucrarea este ilegală și persoana vizată (adică dumneavoastră) se opune ștergerii Datelor și solicită restricția de utilizare a acestora;

– operatorul (de exemplu, Caraibe Dreams Travel) nu mai are nevoie de Date pentru prelucrare, dar acestea sunt solicitate de persoana vizată (adică de dumneavoastră) pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale;

– persoana vizată (adică dumneavoastră) a ridicat obiecții procesării bazată pe motive legitime din partea operatorului (în acest caz Caraibe Dreams Travel) în temeiul verificării dacă motivele legitime ale operatorului (Caraibe Dreams Travel) depășesc pe cele ale persoanei vizate (adică dumneavoastră).

 1. Dreptul la portabilitatea datelor – Aveți dreptul să mutați, să copiați sau să transferați datele care vă interesează din baza noastră de date într-o alta. Acest lucru se aplică numai datelor pe care le-ați furnizat, atunci când procesarea se bazează pe consimțământul dumneavoastră sau pe baza unui contract și este implementată prin mijloace automate.
 1. Dreptul de opoziție – Vă puteți opune în orice moment prelucrării datelor dumneavoastră atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe un interes legitim.
 1. Dreptul de a retrage consimțământul în orice moment – Vă puteți retrage consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră atunci când o astfel de procesare se bazează pe consimțământ. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.
 1. Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere competentă – Aveți dreptul să depuneți o plângere în fața autorității de protecție a datelor din țara dumneavoastră de reședință sau de domiciliu pentru a contesta practicile de protecție a datelor oferite de Caraibe Dreams Travel.
 1. Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră în scopuri de marketing direct – Vă puteți dezabona sau renunța la comunicarea noastră de marketing direct în orice moment. Este mai ușor să faceți acest lucru dând clic pe linkul “dezabonare” în orice e-mail sau comunicare pe care vi le trimitem.
 1. Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră de către noi atunci când desfășurăm acțiuni în interes public sau în interesele legitime proprii sau ale unui terț – Vă puteți opune în orice moment prelucrării datelor dumneavoastră atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe un interes legitim.
 1. Dreptul de a dezactiva Cookies – aveți dreptul să dezactivați modulele cookie. Setările din browser-ele de Internet sunt de obicei programate în mod implicit pentru a accepta modulele cookie, dar puteți să le reglați ușor modificând setările browser ului. Multe module cookie sunt utilizate pentru a spori gradul de utilizare sau funcționalitate a site-urilor web / aplicațiilor; prin urmare, dezactivarea modulelor cookie vă poate împiedica să utilizați anumite părți ale site-urilor sau aplicațiilor noastre, așa cum este detaliat în tabelul Cookie relevant. Dacă doriți să restricționați sau să blocați toate cookie-urile stabilite de site-urile web / aplicațiile noastre (care vă pot împiedica să utilizați anumite părți ale site-ului) sau orice alte site-uri / aplicații, puteți face acest lucru prin setările browserului. Funcția Ajutor din browserul dumneavoastră vă va spune cum. Pentru mai multe informații, consultați următoarele linkuri: http://www.aboutcookies.org/;

Vă puteți exercita oricare dintre aceste drepturi în ceea ce privește datele personale pe care Caraibe Dreams Travel le prelucrează prin adresarea unei simple cereri către DPO-ul Caraibe Dreams Travel. Într-o astfel de situație este foarte posibil să solicităm o dovadă a identității dumneavoastră.

Solicitări juridice

Accesăm, păstrăm și oferim informațiile dumneavoastră autorităților de reglementare, factorilor de aplicare a legii sau altor entități:

 1. Ca răspuns la o solicitare de natură juridică, atunci când considerăm, cu bună-credință, că legea ne impune acest lucru. De asemenea, este posibil să răspundem la solicitări de natură juridică atunci când considerăm, cu bună-credință, că răspunsul impus de legile din jurisdicția respectivă afectează utilizatorii din acea jurisdicție și este conform cu standardele recunoscute la nivel internațional.
 2. Atunci când considerăm, cu bună credință, că este necesar pentru: a detecta, a preveni și a răspunde la acte de fraudă, utilizarea neautorizată a oricărui material care ne aparține, încălcări ale condițiilor sau politicilor noastre sau alte activități dăunătoare sau ilegale, pentru a ne proteja pe noi (inclusiv drepturile, bunurile sau materialele noastre), pe dumneavoastră și pe alții, inclusiv în cadrul investigațiilor sau al anchetelor autorităților de reglementare sau pentru a preveni decesul sau vătămarea corporală iminentă. De exemplu, dacă este relevant, furnizăm informații către și primim informații de la terți parteneri despre fiabilitatea contului dumneavoastră, pentru a preveni frauda, abuzul și alte activități dăunătoare în cadrul și în afara materialelor noastre.

Informațiile pe care le primim despre dumneavoastră pot fi accesate și stocate o perioadă mai lungă de timp atunci când fac obiectul unei solicitări de natură juridică sau unei obligații legale, al unei anchete guvernamentale, sau al unor investigații privind posibile încălcări ale condițiilor sau politicilor noastre, sau în alte cazuri pentru a preveni prejudiciile.

Relațiile cu alți operatori

În funcție de context, s-ar putea să ne găsim în situația necesității absolute de a oferi informații la un nivel mai înalt, atât global, cât și intern sau extern, partenerilor noștri și celor cu care facem transfer de date cu respectarea GDPR, în virtutea asigurării oferirii unor servicii cât mai profesionale cu putință. Informațiile controlate de Caraibe Dreams Travel ar putea fi transferate, transmise sau stocate și prelucrate în UE sau în alte țări decât țara în care locuiți, în scopurile descrise în această politică. Aceste transferuri de date sunt necesare pentru a putea furniza servicii la cel mai înalt nivel, precum și a continua să vă furnizăm materialele noastre la cel mai bun nivel profesional.

Securitatea preliucrării

Caraibe Dreams Travel a adoptat măsuri tehnice și organizatorice de prelucrare a datelor, actualizate în conformitate cu cerințele GDPR, cu scopul de a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva oricăror acțiuni de acces neautorizat, utilizare necorespunzătoare sau divulgare, modificare neautorizată, distrugere sau pierdere accidentală. Toți angajații și colaboratorii Caraibe Dreams Travel, precum și orice terțe părți care acționează în numele și pe seama Caraibe Dreams Travel sunt obligați să respecte confidențialitatea informațiilor dumneavoastră și cerințele GDPR, în conformitate cu prevederile PPD.

Exonerare de răspundere

Site-ul Caraibe Dreams Travel poate conține legături către alte site-uri și/sau alte pagini web care nu sunt proprietatea Caraibe Dreams Travel. Caraibe Dreams Travel nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la conținutul acestor site-uri și, prin urmare, nu va putea fi ținută răspunzătoare pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informațiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. Caraibe Dreams Travel nu va fi responsabilă de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale și/ sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.

Actualizarea politicii de protecție și prelucrare a datelor cu caracter personal

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că prezenta Politică poate face obiectul unor modificări periodice de conținut, prin actualizarea site-ului www.caraibedreamstravel.ro.

Cum vă vom anunța despre modificările aduse acestei Politici?

Vom afișa pe www.caraibedreamstravel.ro informare cu privire la modificarea PPD.

Vă rugăm să nu continuați să utilizați site-ul www.caraibedreamstravel.ro  dacă nu sunteți de acord cu astfel de modificări.

De asemenea, vă recomandăm să verificați această pagină pentru orice actualizare.

Termenii PPD se interpretează în conformitate cu legislația aplicabilă.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la modul în care tratăm și folosim datele dumneavoastră cu caracter personal sau doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați accesând datele de contact ale DPO-ului nostru.

Clauze de nerăspundere:

Site-ul www.caraibedreamstravel.ro este un site cu continut informativ. Caraibe Dreams Travel nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

Caraibe Dreams Travel nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Caraibe Dreams Travel.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Caraibe Dreams Travel.

Caraibe Dreams Travel nu va putea fi adusa raspunzatoare fata de nicio persoana/ entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.caraibedreamstravel.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Caraibe Dreams Travel actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori.

Caraibe Dreams Travel nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

Modificări în termenii și condițiile de utilizare:

Caraibe Dreams Travel poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Caraibe Dreams Travel si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.caraibedreamstravel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Condiții speciale campanii

Condiții de achiziţionare şi utilizare  “VOUCHER CADOU” Caraibe Dreams Travel

 1. DEFINIŢIE

Voucherul Cadou Caraibe Dreams Travel este un certificat de valoare variabilă, emis de CARAIBE DREAMS TRAVEL S.R.L. (denumită în cele ce urmează `Caraibe Dreams Travel`), societate cu sediul în Piaţa Charles de Gaulle, nr. 15, Charles de Gaulle Plaza, et. 13, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J40/5529/1997, având CUI RO9617078.

 1. DESTINAŢIA VOUCHERULUI

2.1 Voucherul da dreptul Beneficiarului şi/sau Titularului (persoana al carui nume este inscris pe voucher) să folosească suma înscrisă pe el doar pentru achiziţionarea de pachete turistice touroperate de Caraibe Dreams Travel: Sejururi, Circuite, programe Senior Voyage.

2.2 Titularul voucherului poate solicita schimbarea Beneficiarului în termenul de valabilitate al voucherului.

2.3 Voucherul nu poate fi utilizat pentru achiziționarea de: bilete de avion, cazări individuale, asigurări sau servicii turistice ale unor alţi touroperatori.

 1. VALOAREA VOUCHERULUI

3.1 Valoarea înscrisă pe voucher este exprimată în euro şi poate fi de:

– Voucher cadou cu valoare nominală de 100 euro;

– Voucher cadou cu valoare nominală de 200 euro;

– Voucher cadou cu valoare nominală de 500 euro;

3.2 Beneficiarul voucherului nu va putea primi contravaloarea sumei înscrise pe el. Voucherul poate fi folosit doar pentru achitarea parţială/totală a pachetelor turistice descrise la punctul 2.1.

3.3 Ȋn cazul în care valoarea pachetului achiziționat de Beneficiarul voucherului depăseste valoarea înscrisă pe voucherul cadou, diferența poate fi achitată în numerar sau prin oricare dintre celelalte modalităţi de plată acceptate de Caraibe Dreams Travel.

3.4 Ȋn cazul în care valoarea pachetului achiziționat de Beneficiarul voucherului este mai mică decât valoarea scrisă pe voucherul cadou, diferența nu se returnează şi nici nu se cumulează cu alte vouchere.

 1. ACHIZIŢIONAREA VOUCHERULUI

4.1 Voucherul Cadou poate fi achiziţionat în sediile de vânzare directă ale Caraibe Dreams Travel, în Call Center-ul Caraibe Dreams Travel sau de pe oricare din website-urile administrate de Caraibe Dreams Travel; supunându-se în egală măsură condiţiilor prezente.

4.2 Voucherul Cadou se poate achita atât integral, în momentul achiziției, cât și în rate. Numărul de rate va fi lăsat la libera alegere a clientului, dar data scadentă nu va depăși 3 luni calendaristice de la data emiterii voucherului.

4.3 Pentru achiziţionarea voucherului este obligatorie achitarea unui avans de 25 euro per voucher. Restul de plata pana la achitarea integrala a voucherului, v-a fi achitata pana la data scadenta.

4.4 Voucherul Cadou trebuie achitat integral în termen de 3 luni de la data emiterii, fie de către Titular, fie de către Beneficiar.

4.5 Voucherul Cadou poate fi utilizat ca modalitate de plată pentru servicii turistice Caraibe Dreams Travel, numai dacă este achitat integral.

4.6 Voucherul Cadou va fi achitat la valoarea în euro înscrisă pe el sau echivalentul acestuia în lei calculat la cursul BNR al zilei achiziţiei, plus 2% (comision de risc bancar).

4.7 Cumpărătorul voucherului va transmite numele beneficiarului (pasagerului/turistului) în momentul achiziționării voucherului, iar emitentul Caraibe Dreams Travel va inscrie acest nume pe voucher.

 1. UTILIZAREA VOUCHERULUI

5.1 Beneficiarul (pasagerul/turistul) va putea beneficia de servicii turistice la 30 zile după data scadentă de achitare integrală a voucherului.

5.2 Beneficiarul (pasagerul/turistul) va putea efectua rezervarea serviciilor turistice oricând după emiterea voucherului, in perioada sa de valabilitate, stabilita conform art. 6.2 de mai jos.

5.3 Rezervările efectuate înainte de achitarea integrală a voucherului, vor fi anulate în situaţia în care la data scadentă voucherul nu va fi achitat integral de catre cumpărător.

5.4 Pentru a putea folosi Voucherul Cadou, beneficiarul trebuie să remita fizic acest voucher catre Caraibe Dreams Travel, in stare intacta, fara lipsuri, taieturi, stersaturi, deteriorari de orice fel, si cu elementele de siguranta nealterate.

5.5 Voucher-ul Cadou va putea fi folosit atât în sediile Caraibe Dreams Travel, cât și în call center-ul Caraibe Dreams Travel. Pentru rezervările efectuate în call center fiind necesară trimiterea prin poștă/curierat a voucherului în original, către agentul care a efectuat rezervarea.

5.6 Voucherul Cadou poate fi folosit ca modalitate de plată a unor servicii turistice Caraibe Dreams Travel numai de către Beneficiar sau Titular, care se vor identifica în agenţia de turism Caraibe Dreams Travel cu un act de identitate. Respectiv, CI/paşaport pentru cetăţeni UE sau paşaport pentru cetăţenii non-UE.

5.7 Voucherul cadou poate fi utilizat o singură dată. După utilizarea voucherului cadou în vederea achiziționării unui pachet turistic din cele prezentate la pct. 2.1, o parte a acestuia va rămâne la agentul care efectuează rezervarea, ca dovadă a plății.

5.8 Voucherul Cadou poate fi folosit şi pentru achiziţionarea de pachete turistice în România, facturate în lei. Ȋn acest caz, la achitare se va calcula echivalentul în lei al voucherului la cursul BNR, plus 2% comision de risc bancar.

 1. ELEMENTE DE IDENTIFICARE SI VALABILITATEA VOUCHERULUI

6.1 Voucherul Cadou va fi tipărit şi personalizat cu număr și serie unică; conţinând următoarele informaţii şi date de identificare:

 • Valoarea voucherului (exprimată în euro);
 • Numărul şi seria voucherului;
 • Numele titularului (va fi completat de către agentul de vânzare, la momentul achiziţiei);
 • Numele beneficiarului (va fi completat de către agentul de vânzare, la momentul achiziţiei);
 • Data emiterii (va fi completată de către agentul de vânzare, la momentul achiziţiei);
 • Numărul rezervării (va fi completat de către agentul de vânzare, la momentul achiziţiei);
 • Data scadenta pentru plata integrala (in situatia in care nu a fost achitat integral la momentul emiterii lui)

6.2 Voucherul Cadou poate fi utilizat ca modalitate de plată a serviciilor turistice Caraibe Dreams Travel în maxim de 1 an de la data emiterii acestuia, cu condiţia achitării integrale a acestuia în termenul stabilit la pct. 4.2.

6.3 Ȋn cazul în care termenul de valabilitate al voucherului a expirat și voucherul nu a fost folosit, valoarea acestuia nu se returnează și nici nu se raportează.

 1. PIERDEREA, FURTUL SAU DISTRUGEREA VOUCHERULUI

7.1 Voucherul cadou este un document pentru care responsabilitatea utilizării îi revine exclusiv Cumparatorului si ulterior Beneficiarului. Caraibe Dreams Travel nu îl va înlocui în caz de furt, deteriorare, pierdere sau rătăcire, indiferent de context, motivare, vinovati etc.

Modificarea condiţiilor:

S.C. CARAIBE DREAMS TRAVEL S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentele condiţii şi se angajează ca înaintea operării unor astfel de modificări să le facă publice prin intermediul site-ului www.caraibedreamstravel.ro şi al oricăror alte canale de comunicare pe care le consideră oportune.